USCK

Udruga “Studenti Cetinske krajine”

Udruga “Studenti Cetinske krajine” je volonterska i neprofitna studentska organizacija koja Studentima iz Cetinske krajine, ali i šire, olakšava studentski život i stvara ugođaj rodnog zavičaja. USCK djeluje gotovo 16 godina na Sveučilištu u Zagrebu, osnovana je 2005. godine i od tada je organizirala niz tribina, okruglih stolova, koncerata, predstavljanja knjiga, predstava, humanitarnih akcija, stručnih tribina, studentskih posjeta brojnim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Iako je osnovana kao zavičajna, Udruga je sudjelovala na svim bitnim događajima za studente i postala je neizostavan partner čimbenik na studentskoj sceni.

Ciljevi Udruge su organiziranje kulturnih, sportskih, gastronomskih, glazbenih, humanitarnih, ekoloških i drugih manifestacija i natjecanja, kao i organiziranje zabava, susreta i drugih skupova, suradnja s domaćim i inozemnim udrugama te ostalim čimbenicima javnog studentskog života ako se time pridonosi poboljšanju studentskog standarda. To bi poslužilo mladima kao dodatni poticaj da ulažu u svoju edukaciju i odluče se za hrabar iskorak studiranja na Sveučilištu u Zagrebu.

15+

Godina djelovanja

100+

Događanja

1000+

Studenata

We would love to hear from you!

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam